Jag skulle aldrig ladda upp outfitbilder

04.05.2017 kl. 15:09

Kära vänner och bekanta, mindre bekanta - det sket sig. Nu smättar jag hit några bilder på dagens outfit. Det som förvånar mig, är att jag kör på ''pattern on pattern''- systemet idag. Rakel och Mandi sysslar med det, och det ser fabulöst ut. Inte trodde jag att den stilen skulle passa mig. Men här är jag. Lika förvirrad som alltid.

Top - Monki

Tunika-kivamönsterjuttu - gårdagens loppis i Underjorden, mys

Shorts - Gina Tricot

Strumppisar och sockor som alltid går sönder - obetydligt

#ratatasbloggutmaning #itdamnstraightwasachallenge #enoutfitpostohshit #newwaystoblogtheshitoutoftheblog

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

 

Emma. 21. Åbo.

Australien 2008-2009

Österrike 1999-2000

Litteraturvetenskap. Kulturledning. Hållbar utveckling

Vegan. Djurrättsaktivist

Poesi. Skrivande. Memes n dreams

Ångest. Depressiva perioder