Walking around aimlessly

Publicerad 19.05.2017 kl. 17:21

Jag älskar att gå runt. Utan att ha ett mål. Spontant. Oplanerat. Åbo är så härligt idag. Jag är glad att jag städade mitt rum imorse. Jag är också glad att jag gick ut. Utan ett mål. Spontant. Oplanerat. Jag gick runt.

Jag gick runt i leggings en bra stund. Termosleggings. Jag kollade runt mig, och kände av värmen. 20 grader. Bar hud. Sommarkläder. För varma kläder. Efter mycket gående, ett bibbabesök och glass, gick jag tillbaka till bibban. Wc. Av med mina termosleggings. Bara, håriga ben. Skönt.

Böcker. Böcker i min väska och smaksatt vatten från Lidl i min hand. Mot ån. En parkbänk. Läsande. Ett fint telefonsamtal. Fotografering av körsbärsträden. Sommarens mest fotade i Åbo? Körsbärsträden vid ån. Vild gissning.

#ratatasbloggutmaning

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

 

SKIT NI BEHÖVER VETA

Namnet sticker inte precis ut - Emma här hej. Jag är en förvirrad individ på 20 år. Varför Paris, vi har ju Åbo. Blivande litteraturvetare. Gult är inte fult och livet är fullt av dilemman som Emma måste tackla. Jag grubblar inte enbart. Jag skriver om böcker, livet och tabu (ni vet, sånt som är lite hysch hysch - för ingen vettig orsak, så därför tänker jag smätta hit ''sånt som en inte borde prata om''). Häng med - IT'S GONNA BE A CRAZY RIDE. 

 

 

Senaste kommentarer